Dorpsbelang Geesteren Lo0go Bollen

Nieuws Stichting Dorpsbelang Geesteren

Dorpsbelang Geesteren Facebook Dorpsbelang Geesteren Twitter RSS feed Dorpsbelang Geesteren Nieuws

Uitnodiging informatieavond over Mariakapel

30-01-2017

Op maandag 6 februari wordt er door de Stichting Mariakapel Geesteren uitleg gegeven over de te bouwen kapel. 

Sociale kaart Dinkelland en Tubbergen online

20-01-2017

De sociale kaart is online en kan door de inwoners van Tubbergen en Dinkelland worden gebruikt om antwoorden te krijgen op hulpvragen. De sociale kaart is opgedeeld in 8 thema’s. Deze 8 thema’s helpen inwoners  om tot een passend antwoord op de hulpvraag te komen of een weg te vinden binnen de voorzieningen in de gemeente. In het digitale tijdperk kunnen via de sociale kaart antwoorden op hulpvragen makkelijk en sneller gevonden worden voor inwoners.

Bieb Geesteren opent 9 januari de deuren

05-01-2017

Goed nieuws voor de inwoners van Geesteren. De inwoners van Geesteren worden gezamenlijk verantwoordelijk om de bieb in stand te houden. Iedereen mag gebruik maken van de boekencollectie zonder lid te worden.

En vanaf 9 januari heropent de bieb op de vaste uren. De collectie die tot nog toe in de vestiging stond, is grotendeels in stand gebleven. De groot letterboeken zijn niet meer aanwezig, maar kunnen wel besteld worden door leden. 

Bibliotheek Geesteren na sluiting in gewijzigd concept toch weer open

08-12-2016

Zoals u wellicht gehoord heeft sluit de bibliotheekvestiging in Geesteren de deuren.
Een werkgroep onderzoekt onder welke condities en in welke vorm de bieb in Geesteren open kan blijven.De collectie boeken die in Geesteren in de bieb staat, wordt geschonken aan het dorp.Deze boeken kunnen in het huidige pand geleend worden zonder lidmaatschap van de Openbare Bibliotheek.

Mensen die lid zijn van de Openbare Bibliotheek kunnen vanaf 9 januari 2017 in het huidige pand boeken bestellen, ophalen en terugbrengen. Er komt een haal- en brengservice met behulp van vrijwilligers vanuit de SBT in Tubbergen.

Link naar enquêteAED GeesterenDuurzaam Geesteren